Bestraten opritten en parkeerplaatsen

Bestraten opritten

Een oprit voor uw garage, of een parkeerplaats voor uw kantoorgebouw wordt vaak zwaar belast. Het is dan ook van het grootste belang dat vooral de onderlaag degelijk wordt gelegd en de juiste tegel of klinker wordt gekozen. Het gebruikte materiaal is afhankelijk van de verschillende ondergronden.

Om verzakken te voorkomen moet dit goed en vakkundig gebeuren. Ook waterafvoer, of aanleggen van verlichting vraagt dan vaak om de juiste aanpak. 

Heeft u een oprit die verzakt, of opnieuw moet worden aangelegd of ingericht, dan kom ik graag eens langs om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Betegelen, ophogen terrassen

Bestraten terras

Met het betegelen van uw tuin of terras kunt u alle kanten op. Door de enorme keus is er voor ieder wat wils en biedt het de mogelijkheid om uw eigen karakter aan de tuin te geven.

Heeft u plannen om uw tuin opnieuw te betegelen, te laten ophogen, of voor het eerst opnieuw te laten betegelen? Speels, met verlichting en veel groen, of juist een strak onderhoudsvrij terras. De tegels zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten, stijlen, maten en kleuren en kunnen zelfs over bestaande tegels worden aangelegd.

Wat het ook wordt, u wilt gewoon genieten van een mooie tuin. Een voor of achtertuin opnieuw (betegelen) is vaak een grote, zware en tijdrovende klus. U wilt dan ook dat dit goed gebeurt, zodat u er lange tijd van kunt genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en natuurlijk de kosten per m2 en de verschillende werkwijze? Bel mij, of vul het contactformulier in, dan kom ik graag bij u langs.

Daan Thomassen

WAT IS UW PROJECT?

Voor terreinen die zwaar worden belast, 
zoals een oprit voor uw garage, of parkeerplaats(en) 
op een bedrijfsterrein, is een voldoende dik en 
aangestampte ondergrond noodzakelijk om verzakkingen te voorkomen.

Realisatie en kosten is afhankelijk van de huidige ondergrond, afmeting, benodigde materialen en eventueel af te voeren onderdelen. Bel voor een afspraak.

 

In de afgelopen jaren heb ik diverse projecten gerealiseerd. 

Hiernaast vindt u wat verschillende voorbeelden van werkzaamheden.

Ga naar boven